KEVÄÄN 2022 AIKATAULU 17.1. ALKAEN

 

MAANANTAI (SUVI)

JAANIN SEURAKUNTATALO (Karjakuja 75, 20540 Turku)
17.00–17.45 Satubaletti 5–7v.
Kestää koko lukukauden 17.1.–9.5. (Ei tunteja talvilomalla 21.2. eikä pääsiäisenä 18.4.)

ZOOM TUNNIT
18.30–19.30 Hemmottelubaletti alkeet (ZOOM)
Ensimmäinen kurssi 17.1.–14.2. toinen 28.2.–28.3. ja kolmas 4.4.–9.5. (ei tunteja pääsiäisenä 18.4.)

KESKIVIIKKO (LIISA)

SAIPPUA CENTER (Artturinkatu 1, 20200 Turku)
18.00–19.00 Lattarimix
Ensimmäinen kurssi 2.3.–30.3. ja toinen kurssi 6.4.–4.5.
19.00–20.00 Lyrical dance avoin taso
Kurssi järjestetään 6.4.–4.5.

E

Jazztanssi keskitaso nuoret ja aikuiset

Jazztanssin jatkotunnit ovat tarkoitettu tanssia jo usemman vuoden harrastaneille. Tunneilla treenataan jazztanssin tekniikkaa, rytmien käyttöä, piruetteja ja hyppyjä monipuolisten tanssisarjojen kautta sekä harjoitellaan dynaamista koreografiaa. Jazztanssissa edetään nopeasti ja haastetta riittää varmasti jokaiselle!

E

Lattarimix nuoret ja aikuiset

Lattarimixissä tanssitaan ja jumpataan lattarirytmein gospelmusiikkiin (salsaa, sambaa, reggaetonia, merengueta, bachataa…). Näillä tunneilla oma tyyli on paras tyyli! Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Ota vesipullo mukaan ja halutessasi hikipyyhe, sillä hiki tulee varmasti. Tervetuloa virkistymään liikkumisen parissa!

E

Lyrical dance alkeet nuoret ja aikuiset

Tunneilla tehdään nykytanssin sekä jazztanssin tekniikkaharjoituksia ja tanssitaan koreografiaa. Koreografiassa pääsee harjoittelemaan liikkeen kautta ilmaisua ja eri liikelaatujen käyttöä kuten virtaavaa ja aksentoivaa liikelaatua. Lyrical dancessa koreografia rakentuu vahvasti musiikin melodiaan ja iskuihin sekä kappaleen sanoihin.

E

Satubaletti 5–7v.

Satubalettitunnilla sukelletaan perhosten, tiikerien, seikkailuiden ja sadun kimmellyksen maailmaan! Opitaan baletin alkeita leikin ja ihanan musiikin avulla, harjoitellaan rytmiä ja ryhtiä, ojennuksia ja hyppyjä. Pue päällesi balettipuku, sukkahousut ja tossut.
E

Hemmottelubaletti alkeet aikuiset (ZOOM)

Onko edellisestä balettitunnistasi jo aikaa tai haluaisitko aloittaa uuden ihanan tanssiharrastuksen? Kaipaavatko lihakset uutta notkeutta? Näkyykö ajatuskuplassasi vielä haave pehmeästä baletillisesta tunnista, ilman hyppyjä ja kera monien venytyksien? Tule aikuisten ikiomaan hemmottelubalettiin! Tällä tunnilla emme käytä tankoja vaan tanssimme keskilattialla ja välillä teemme harjoituksia myös istuen, aina kauniin musiikin siivittämänä! Tunnille osallistuaksesi tarvitset laitteen, jolle on asennettuna ZOOM sovellus. Mitä isompi näyttö, sen paremmin näet opettajan liikkeet. Tunneilla pidetään videokuvaa päällä, mutta kurssille voi osallistua myös ilman kameraa. Tunnin liikemateriaali soveltuu pieneen tilaan tanssittavaksi.

E

Tanssitekniikka alkeet aikuiset (ZOOM)

Tanssitekniikassa keskitytään nykytanssin, baletin ja jazztanssin alkeisiin rauhassa edeten. Tällä tunnilla jokainen ehtii varmasti oppia koreografiat ja pääsee nauttimaan tanssista ilman jatkuvaa muistelemista mikä liike tulikaan seuraavaksi. Teemme tekniikkaharjoituksia, jotka kehittävät nopeutta, voimaa ja tasapainoa. Etenemme tunneilla kohti hyppyjen ja piruettien harjoittelua. Mikäli kaipaat rauhallista etenemistä tai haluat aloittaa tanssiharrastuksen, niin tämä tunti sopii sinulle! Tunnille osallistuaksesi tarvitset laitteen, jolle on asennettuna ZOOM sovellus. Mitä isompi näyttö, sen paremmin näet opettajan liikkeet. Tunneilla pidetään videokuvaa päällä, mutta kurssille voi osallistua myös ilman kameraa. Tunnin liikemateriaali soveltuu pieneen tilaan tanssittavaksi.