Tuntikuvaukset

 Kesällä 2021 Triassa on tarjolla kesäkursseja! 

Kevään viikkotunnit jatkuvat syksyllä 2021, voit lukea tuntikuvaukset täältä.

Koreografiakurssi

Kurssi järjestetään Manillan studiossa (Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku). Ilmoittaudu nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.
 

E

Koreografiakurssi

Klo 18–19.30 ma 9.8. ti 10.8. ke 11.8 sekä to 12.8. klo 18 alkaen (Taiteiden yö)

Koreografiakurssi sopii kaikille, jotka ovat innostuneita esiintymisestä tanssien, ja joilla on useamman vuoden tanssitausta. Kurssilla harjoittelemme lyhyen nykytanssikoreografian sekä teemme improvisaatioharjoituksia. Näistä rakennamme tanssiesityksen, joka esitetään Taiteiden yössä 12.8. Ohjaajana ja koreografina Liisa Laihia. Hinta 35€. Kurssi järjestetään Manillan studiossa (Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku). Ilmoittaudu 2.8. mennessä.

Viikkotunnit

Nämä tunnit löydät lukujärjestyksestämme ja voit osallistua tunneille koko lukuvuoden ajan. Syksyllä 2021 alkavien lajien (aikuinen ja lapsi, lyrical baletti ja tanssinkirjo) tuntikuvaukset ovat tulossa pian!

E

Dance mix 5–7v.

Dance mix kutsuu tanssiseikkailuun, jossa opitaan eri tanssilajien alkeita tarinoiden ja musiikin avulla. Innostutaan kehittymään kehonhallinnassa, koordinaatiossa sekä musiikin ja liikkeen yhdistämisessä. Tanssivaatteiksi sopivat legginsit, t-paita ja paljaat jalat.

E

Hemmottelubaletti aikuiset

Onko edellisestä balettitunnistasi jo aikaa tai haluaisitko aloittaa uuden ihanan tanssiharrastuksen? Kaipaavatko lihakset uutta notkeutta? Näkyykö ajatuskuplassasi vielä haave pehmeästä baletillisesta tunnista, ilman hyppyjä ja kera monien venytyksien? Tule aikuisten ikiomaan hemmottelubalettiin! Tällä tunnilla emme käytä tankoja vaan tanssimme keskilattialla ja välillä teemme harjoituksia myös istuen, aina kauniin musiikin siivittämänä!

E

Jazz keski/jatko nuoret ja aikuiset

Jazztanssin jatkotunnit ovat tarkoitettu tanssia jo usemman vuoden harrastaneille. Tunneilla treenataan jazztanssin tekniikkaa, rytmien käyttöä, piruetteja ja hyppyjä monipuolisten tanssisarjojen kautta sekä harjoitellaan dynaamista koreografiaa. Jazztanssissa edetään nopeasti ja haastetta riittää varmasti jokaiselle!

E

LattariMIX nuoret ja aikuiset

LattariMIXissä tanssitaan ja jumpataan lattarirytmein gospelmusiikkiin (salsaa, sambaa, reggaetonia, merengueta, bachataa…). Näillä tunneilla oma tyyli on paras tyyli! Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Ota vesipullo mukaan ja halutessasi hikipyyhe, sillä hiki tulee varmasti. Tervetuloa virkistymään liikkumisen parissa!

E

Lyrical jazz alkeet nuoret ja aikuiset

Lyrical jazzissa heittäydytään tunteikkaaseen koreografiaan ja nautitaan musiikin tulkitsemisesta tanssin kautta. Tunneilla tehdään jazztanssin tekniikkaharjoituksia ja tanssitaan koreografiaa. Koreografiassa pääsee harjoittelemaan liikkeen kautta ilmaisua ja eri liikelaatujen käyttöä kuten virtaavaa ja aksentoivaa liikelaatua. Lyrical jazzissa koreografia rakentuu vahvasti musiikin melodiaan ja iskuihin sekä kappaleen sanoihin.

E

Nykytanssi keski/jatko nuoret ja aikuiset

Nykytanssitunnilla päästään irti arjesta ja heittäydytään virtaavaan liikkeeseen! Tunneilla harjoitellaan nykytanssin tekniikkaa, eri liikelaatuja, tilassa etenemistä sekä lattiatekniikkaa. Luvassa monipuolisia kehonhallintaa kehittäviä sarjoja ja koreografioita, joissa päästään nauttimaan liikkeellä ilmaisemisesta kokonaisvaltaisesti.

E

Satubaletti

Satubalettitunnilla sukelletaan perhosten, tiikerien, seikkailuiden ja sadun kimmellyksen maailmaan! Opitaan baletin alkeita leikin ja ihanan musiikin avulla, harjoitellaan rytmiä ja ryhtiä, ojennuksia ja hyppyjä. Pue päällesi balettipuku, sukkahousut ja tossut.