Tuntikuvaukset

 Täältä löydät viikkotuntien sekä kurssien kuvaukset ja pääset tutustumaan tarkemmin tuntisisältöihin.

Viikkotunnit

Nämä tunnit löydät lukujärjestyksestämme ja voit osallistua tunneille koko lukuvuoden ajan.

E

Jazz keski/jatko nuoret ja aikuiset

Jazztanssin jatkotunnit ovat tarkoitettu tanssia jo usemman vuoden harrastaneille. Tunneilla treenataan jazztanssin tekniikkaa, rytmien käyttöä, piruetteja ja hyppyjä monipuolisten tanssisarjojen kautta sekä harjoitellaan dynaamista koreografiaa. Jazztanssissa edetään nopeasti ja haastetta riittää varmasti jokaiselle!

E

LattariMIX nuoret ja aikuiset

LattariMIXissä tanssitaan ja jumpataan lattarirytmein gospelmusiikkiin (salsaa, sambaa, reggaetonia, merengueta, bachataa…). Näillä tunneilla oma tyyli on paras tyyli! Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Ota vesipullo mukaan ja halutessasi hikipyyhe, sillä hiki tulee varmasti. Tervetuloa virkistymään liikkumisen parissa!

E

Satubaletti 5–7v.

Satubalettitunnilla sukelletaan perhosten, tiikerien, seikkailuiden ja sadun kimmellyksen maailmaan! Opitaan baletin alkeita leikin ja ihanan musiikin avulla, harjoitellaan rytmiä ja ryhtiä, ojennuksia ja hyppyjä. Pue päällesi balettipuku, sukkahousut ja tossut.
E

Hemmottelubaletti alkeet aikuiset (ZOOM)

Onko edellisestä balettitunnistasi jo aikaa tai haluaisitko aloittaa uuden ihanan tanssiharrastuksen? Kaipaavatko lihakset uutta notkeutta? Näkyykö ajatuskuplassasi vielä haave pehmeästä baletillisesta tunnista, ilman hyppyjä ja kera monien venytyksien? Tule aikuisten ikiomaan hemmottelubalettiin! Tällä tunnilla emme käytä tankoja vaan tanssimme keskilattialla ja välillä teemme harjoituksia myös istuen, aina kauniin musiikin siivittämänä!

E

Tanssitekniikka alkeet aikuiset (ZOOM)

Tanssitekniikassa keskitytään nykytanssin, baletin ja jazztanssin alkeisiin rauhassa edeten. Tällä tunnilla jokainen ehtii varmasti oppia koreografiat ja pääsee nauttimaan tanssista ilman jatkuvaa muistelemista mikä liike tulikaan seuraavaksi. Teemme tekniikkaharjoituksia, jotka kehittävät nopeutta, voimaa ja tasapainoa. Etenemme tunneilla kohti hyppyjen ja piruettien harjoittelua. Mikäli kaipaat rauhallista etenemistä tai haluat aloittaa tanssiharrastuksen, niin tämä tunti sopii sinulle!