SYKSYN 2022 LUKUJÄRJESTYS

 

Tunnit järjestetään Turun Evankeliumintalolla, osoitteessa Vähä Hämeenkatu 16, 20500 Turku.

MAANANTAI

16.45–17.45 Nyky-jazz 9–13v. (SUVI)

TIISTAI

17.00–17.45 Satubaletti 3–6v. (SUVI)
17.45–18.45 Lyrical baletti 7–10v. (SUVI)
18.45–19.45 Hemmottelubaletti taso 1–2 (SUVI)

E

ALKEISTASO (taso 1)

Alkeistason tunneilla keskitytään tanssitekniikan alkeisiin rauhassa edeten. Alkeistaso sopii tanssin ensi kertaa aloittaville, vasta vähän aikaa tanssia harrastaneille tai muuten vain hitaampaa etenemistahtia kaipaaville.

E

PERUSTASO (taso 2)

Perustaso sopii tanssin perustaidot omaaville tai  jonkin verran harrastaneille. Tunneilla edetään hieman alkeistasoa reippaammin sekä syvennetään jo aiemmin opittuja taitoja.

E

JATKOTASO (taso 3)

Jatkotason tunnit ovat tarkoitettu tanssia pitkään harrastaneille. Tunneilla syvennetään jo aiemmin opittuja taitoja sekä haastetaan kehittymään tanssijana nopeatempoisemman etenemistahdin sekä syvällisen pohtivan opetuksen kautta.

E

AVOIN TASO (tasot 1–2)

Jos tunnin tasoksi on merkitty avoin taso, tunnilla yhdistetään alkeis- sekä perustason harjoitteita. Opettaja etenee tunnilla ryhmää kuunnellen ja tunnin taso muodostuu oppilaiden tarpeet huomioiden.

TUNTIKUVAUKSET

E

Hemmottelubaletti taso 1–2

Onko edellisestä balettitunnistasi jo aikaa tai haluaisitko aloittaa uuden ihanan tanssiharrastuksen? Kaipaavatko lihakset uutta notkeutta? Näkyykö ajatuskuplassasi vielä haave pehmeästä baletillisesta tunnista, ilman hyppyjä ja kera monien venytyksien? Tule aikuisten ikiomaan hemmottelubalettiin! Tanssimme keskilattialla ja välillä teemme harjoituksia myös istuen, aina kauniin musiikin siivittämänä!

E

Lyrical baletti 7–12v.

Lyrical baletissa sulautuvat yhteen baletin tekniikka, kaunis musiikki ja tanssin luovuus. Tunneilla harjoitellaan lyhyitä sarjoja sekä keskilattialla että liikkuen läpi tilan. Tunti kehittää voimaa, notkeutta ja liikelaajuutta, ja sopii hyvin aloitteleville nuorille tanssijoille. Varusteiksi tarvitset balettipuvun, legginsit ja tossut.
E

Nyky-jazz 9–13v.

Nyky-jazz tunnilla harjoitellaan nykytanssin sekä jazztanssin tekniikkaa. Tunti kehittää kehonhallintaa, koordinaatiokykyä, voimaa, nopeutta ja notkeutta. Teemme harjoitteita keskilattialla sekä tilan poikki edeten. Luvassa on monipuolisia sarjoja ja koreografioita, joissa päästään nauttimaan liikkeellä ilmaisemisesta kokonaisvaltaisesti. Tunti soveltuu hyvin uusille nuorille tanssijoille.

E

Satubaletti 3–6v.

Satubalettitunnilla sukelletaan perhosten, tiikerien ja seikkailuiden maailmaan sekä luodaan tansseja Raamatun kertomuksista! Opitaan baletin alkeita leikin ja ihanan musiikin avulla, harjoitellaan rytmiä ja ryhtiä, ojennuksia ja hyppyjä. Pue päällesi balettipuku, sukkahousut ja tossut.