Hinnasto

Aikuisten tunnit ovat kurssimuotoisia, joten voit osallistua yhdelle tai useammalle kurssille ja voit helposti tulla mukaan kesken kauden mille tahansa kurssille. Halutessasi voit myös ilmoittautua koko lukuvuodelle ja maksaa lukukausimaksun. Lasten tunneille osallistutaan ainoastaan lukukausimaksulla.

Lukukausimaksujen laskut lähetetään syyskaudella syyskuussa ja kevätkaudella helmikuussa. Lukuvuosi sisältää kaksi lukukautta, syys- ja kevätlukukauden, lukukausimaksut ovat yhden lukukauden maksuja.

Tanssikoulussa kaikilla tunneilla ja kursseilla maksutapana toimii lasku, joka lähetetään ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin, tarkistathan roskapostisi, mikäli laskua ei näy. Ilmoittautuminen sitouttaa maksamaan laskun.

Hintoihin sisältyy 10% alv.

5 kerran kurssi (aikuisten tunnit, lähiopetus)

5x60min 59€

ZOOM kurssit

Yksi viiden kerran etäkurssi 45€
Hemmottelubaletti (ZOOM)

Lukukausimaksu (lasten tunnit)

15x45min 170€

Lasten tunneille voi osallistua ainoastaan lukukausimaksulla (sekä yksittäiskerroin), jotta opetuksessa säilyy jatkuvuus eikä ryhmäkokoonpano vaihtele suuresti lukukauden aikana.

Sisarusalennus lukukausimaksusta perheen toisesta lapsesta alkaen on 15€

Yksittäiskerta

14€ (kokeilukerran jälkeen)

Kokeilukerta

7€ (jos et päässyt ilmaiselle kokeiluviikolle, voit kokeilla tunteja 7€ kokeiluhintaan)

Ilmainen kokeiluviikko

Lukukausien ensimmäinen opetusviikko on ilmainen kokeiluviikko. Kokeiluviikolle ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Kaikki maksut tapahtuvat laskulla, joka lähetetään ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin.

Kevätkaudesta 2021 alkaen voit maksaa Smartumilla!