Mikä on tanssikoulu Tria?

Tanssikoulu Tria on taideosuuskunta Kruunun rekisteröity aputoiminimi, joka vastaa Kruunun tanssinopetuksesta.

Nimi

Tria tarkoittaa kolme kreikaksi ja se viittaa Jumalan kolminaisuuteen. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen välillä vallitseva yhteys on kuin tanssia.

Arvot

Uskomme kolmiyhteiseen Jumalaan ja tunnustamme apostolisen uskontunnustuksen. Toimintamme on yhteiskristillistä.

Käytännössä

Käytännössä Trian arvot näkyvät tanssikoulun hyväksyvässä ilmapiirissä, toisten huomioon ottamisessa ja kunnioittamisessa. Rukoilemme tuntien aluksi tai luemme muutaman jakeen Raamatusta. Tunneilla voidaan keskustella uskoon liittyvistä asioista ja tunneilla käytetään Raamatun kertomuksia osana tanssiharjoituksia.

miten tähän on tultu

Trian tarina

Joukko tanssista ja taiteesta kiinnostuneita eri puolilta Suomea kantoi sydämellään näkyä. He halusivat perustaa tanssikoulun, joka erottuisi muista antamalla kunnian Jumalalle.

Jumala johdatti nämä unelmankantajat yhteen ja aloitimme tanssikoulun valmistelut. Vuosina 2018-2020 järjestimme tanssitunteja yhteistyössä kristillisen tanssin yhdistyksen Kristanssin kanssa ajatuksena perustaa myöhemmin oma tanssikoulu.

Jumala toi joukkoon myös muista toimialoista kiinnostuneita. Yhdistimme näkymme ja perustimme taideosuuskunta Kruunun, jonka aputoiminimi tanssikoulu Tria on. Olemme yhdessä rakentamassa laajempaa kokonaisuutta, joka yhdistää luovia aloja sekä hyvinvointia.